Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 

Hoe ouder , hoe gekker, Humorshotje, hoewel ik óók héél serieus kan zijn

658 keer bekeken

 
 

Reacties (2)

 
Laden


 

Meer inzendingen

op de zaanse schans :D
2 stemmen / 1 reactie / 600 keer bekeken
Regie/montage: Maarten van Vliet. Camera/kleurcorrectie: Stephan Vos. Muziek: Christiaan Dekker. Cast: Rik Luijmes, Anneke Meijers, Milou Adjanga, Sofie Corneissen, Karlijn Lansink, Luuk Weerts, Edwin van Weert, Peter Smith, Caroline & Marcel Cornelissen.
7:38 / 40 reacties / 5580 keer bekeken
Rico heeft een foto gemaakt terwijlMax zijn camera scherp stelt voor de close-up, voor de overgang naar de flashback op kantoor!!!
3 stemmen / 1 reactie / 608 keer bekeken
Tobias redt niet alleen zijn vader van een hongerklop, hij zou wel eens heel veel meer kunnen gaan betekenen bij Remco s redding.
8 reacties / 622 keer bekeken
www.entxp.notlong.com
7 stemmen / 2 reacties / 1099 keer bekeken
1 stem / 1 reactie / 796 keer bekeken
Familie Kersjes
2 stemmen / 0 reacties / 588 keer bekeken
Mijn tweede auditie, samen met Rianne. Omdat er niet genoeg mannen waren mocht ik de scène nog een keer spelen met iemand anders.
7:36 / 9 stemmen / 8 reacties / 580 keer bekeken
Waarin Lieke en Merel een doos gestolen enveloppen in hun bezit hebben met een geheimzinnig poeder, Fred en Wim elkaar op het toilet treffen, Tobias flauwe grappen maakt, Ineke de schijn hoog houdt en Nadja Remco eetstokjes met inscriptie cadeau doet.
40 reacties / 1890 keer bekeken
Regie: Maarten van Vliet. Camera: Stephan Vos. Muziek: Christiaan Dekker. Cast: Sofie & Estel Cornelissen, Luuk Weerts, Milou Adjanga, Karlijn Lansink, Hans & Margaret & Vera van Vliet, Pieter van der Woude, Edwin van Weert, Arie de Vries, Remi Smith.
4:43 / 123 reacties / 18109 keer bekeken
Fotoshoot bij Kemna Casting door Joram Blomkwist!
2 stemmen / 3 reacties / 692 keer bekeken
Isha ligt 's ochtends dood in de keuken in een plas: 'Droog bloed'.
1 stem / 0 reacties / 611 keer bekeken
Iets oudere vrouw "scoort" jonge minnaar op vakantie in Gambia. Eenmaal in Nederland bij haar ingetrokken, probeert hij zich krampachtig aan te passen aan onze cultuur en zij probeert krampachtig jong te blijven...... Zullen ze uiteindelijk in harmonie kunnen samen leven, of zijn de verschillen zo groot, dat de kloof tussen hen steeds breder wordt? Zijn ze in staat hun grenzen te verleggen en een andere vorm aan hun relatie te geven. Op steun van haar kinderen hoeven ze niet te rekenen. De zoon is ouder dan mamma's liefje en de dochter krijgt steeds meer belangstelling voor hun exotische huisgenoot.
6:31 / 7 stemmen / 4 reacties / 738 keer bekeken
de zaken zijn anders dan verwacht , niets is wat het lijkt .
9 reacties / 721 keer bekeken
As Nazi officer in a play
1 stem / 0 reacties / 602 keer bekeken
Wim' sized delight!
2 stemmen / 0 reacties / 560 keer bekeken
vierde deel van een stukje nieuwe versie TRIOZAAD nieuwe titel Mondje dicht. Het plot. Lieke haar vader heeft ooit met haar allerbeste vriendin Merel geslapen dat ten koste is gegaan van een hele goede vriendschap. Merel is er helemaal klaar mee vooral ergens van verdacht te worden en neemt broer Tobias in vertrouwen die kan zijn depressie eindelijk te boven komen door haar reddende woorden.
0 stemmen / 2 reacties / 786 keer bekeken
Foto's van mijn vorige week overleden moeder.
3 reacties / 669 keer bekeken
Closing the case. Geen grote twists. Wel iets wat we natuurlijk al lang weten: dat Nadja de jongere zus van Ineke is. En dat de (meeste) mannen het onderspit delven.
3 reacties / 761 keer bekeken