Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 

Ik ben Julia

959 keer bekeken

Ik ben Julia. Ik vind het heel erg leuk om te acteren en hoop daarom ook dat ik kans maak op een rol in deze film. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn filmpjes vinden, dus laat gerust een reactie achter. En het liefst een stem natuurlijk! Succes iedereen!

 
 

Reacties (4)

 
Laden


 

Meer inzendingen

Dit ben ik met een klassieke look.
0 stemmen / 3 reacties / 618 keer bekeken
2011
2 stemmen / 6 reacties / 793 keer bekeken
Demo opname tringen
1 stem / 1 reactie / 516 keer bekeken
1 stem / 1 reactie / 676 keer bekeken
4 stemmen / 0 reacties / 879 keer bekeken
Heb geprobeerd om de scene van Kim verder te zetten.
0 reacties / 612 keer bekeken
Een intensieve leer- en maakweek in Theater Young Ones in Zwolle met een aparte en mooie voorstelling als eindresultaat.
1 stem / 1 reactie / 644 keer bekeken
De 'Arena' voor mijn deel 5 is een Lunchroom...eerst 's avonds...daarna overdag...Is Remco op tijd voor zijn date met Merel? Vertelt hij wat er speelt binnen zijn bedrijf? Wat wordt er tijdens een kopje thee onthuld in de Lunchroom?
6 reacties / 726 keer bekeken
Ik heb haar nagetekend van een foto die ik op internet vond. Ik maak wel vaker van dit soort portretten en ik dacht, laat ik het maar even in mijn portfolio zetten, aangezien ik nooit tekenlessen heb gehad ben ik benieuwt wat jullie er van vinden!
3 stemmen / 5 reacties / 2665 keer bekeken
een close-up van mij
0 stemmen / 0 reacties / 610 keer bekeken
Mijn eerste auditie in Den Haag.
7:02 / 8 stemmen / 5 reacties / 672 keer bekeken
Opnieuw subtiel! Want less is more. Ik heb gebruik gemaakt van de zachte sounds. die soms uitschieten qua volume. Ook veel gebruik gemaakt van de stiltes zodat je de aandacht erbij houdt.. Nouja dat is de bedoeling dan.. Goed! Dit is mijn score deel 2!
7:59 / 48 reacties / 986 keer bekeken
Tobias pakt de teugels over en chanteert Remco een tweede maal. Dit alles leidt tot een bizarre en mogelijk kolderieke confrontatie met zijn twee laatste minnaressen.
0 reacties / 794 keer bekeken
DIt script vertelt het vervolg op deel 1 van Kim van Kooten. Het is de vervolgscene op de verjaardag, waarin sterker blijkt hoe de onderliggende relaties liggen binnen de familie. Het personage Nadja wordt duidelijker. Het vertelt dat er tussen Remco en Merel iets speelt. Wim en Fred hebben een geheim. Tobias slaat gade. Er wordt aan het eind van het scipt een nieuw personage geintroduceerd.
8 reacties / 948 keer bekeken
ik sta tegen een huisje aan waarbij je me weer spiegeling ziet , ook op de zaanse schans
1 stem / 4 reacties / 628 keer bekeken
Eerste poging tot poster voor een korte film die ik met een vriend heb gemaakt. Hij is bijna klaar en gaat over niet al te lange tijd voor het eerst vertoond worden. :) Even op de afbeelding klikken om de hele poster te zien.
1 stem / 2 reacties / 684 keer bekeken
De verjaardag van Remco gaat verder. Lieke en Merel hebben een onderonsje op Lieke's kamer. Fred en Wim bekvechten zo onopvallend mogelijk verder op de gang. Nadja's entree laten vader Remco en zoon Tobias niet onberoerd.
2 reacties / 590 keer bekeken
Vergeet niet op ons te stemmen als jullie onze film mooi vinden! Groetjes, de cast & crew van Freek Films
3 stemmen / 4 reacties / 854 keer bekeken
1 stem / 1 reactie / 813 keer bekeken
leuke ballad
4:16 / 6 stemmen / 26 reacties / 587 keer bekeken