Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 

Wudstik

825 keer bekeken

 
 

Reacties (0)

 
Laden


 

Meer inzendingen

middeleeuwen
1 stem / 0 reacties / 617 keer bekeken
Nienke Weijsenfeld
1 stem / 1 reactie / 891 keer bekeken
0 reacties / 541 keer bekeken
Ik was toen duidelijk gestresst... als regisseur van het pauzepareltje Pa
5 stemmen / 4 reacties / 743 keer bekeken
Leegte gaat over Simon (Teun Jonas) die op een dag wakker wordt en merkt dat zijn vriendin verdwenen is. Zijn TV, radio en telefoon werken niet meer. Zijn koelkast is leeg en hij komt er achter dat iedereen verdwenen is totdat hij een vreemde man (Bastiaan Rook) tegen komt in een maisveld....
11:25 / 9 stemmen / 5 reacties / 644 keer bekeken
Wat een gezellige verjaardag had moeten zijn loopt uit tot een oncontroleerbare chaos. Zullen de ruzies, leugens en verdachte foto geheimen aan het licht brengen? Heeft Ineke wel genoeg tijd om de gemoederen te bedaren voor de bom barst?
3 reacties / 906 keer bekeken
Jeannette Numan in 'Bakkie Doen' van Turbo Turbo film. 'Bakkie Doen' was een 48 hour filmproject-inzending en prijswinnaar (o.a. 'Beste Actrice', 'Beste film' (publieksprijs),'Beste regie' en runner-up 'Beste film' (vakjury) ) tijdens het Internationaal Film Festival van Breda, maart 2011, en genomineerd voor het Nederlands Online Film Festival, september 2011
1 stem / 1 reactie / 813 keer bekeken
JOHAN VLEMMIX en FEIKE BOSCHMA (de nestor van het nederlands poppenspel) in: Ineke en Rem beleven een stormachtig hoogtepunt bij de psychiater Verschroeven.Met twee hele bijzondere gasten die bij de psych komen!! Geef de poppen een stem!! voor een zak popc
14:14 / 40 reacties / 1476 keer bekeken
werd gevraagd voor een foto shoot, op de huishoudbeurs,spontaan uit het publiek.(foto is hier beetje onscherp)
2 stemmen / 3 reacties / 624 keer bekeken
ICI PARIS XL
3 stemmen / 3 reacties / 1796 keer bekeken
Gemaakt door André Sjouer
1 stem / 2 reacties / 655 keer bekeken
In de rol van Ineke
5 stemmen / 3 reacties / 1493 keer bekeken
Lieke is haar 'loveletters' kwijt en raakt behoorlijk in de problemen! Remco krijgt op zijn kantoor onverwacht bezoek van Nadja. Is Wim zijn reddende engel? Ineke doet een belangrijke ontdekking op het fotobord.
5 reacties / 726 keer bekeken
schetsontwerp poster
0 reacties / 485 keer bekeken
Dit was mijn 1ste casting, en wat voor een. Het is zeker moeilijker dan verwacht helemaal dat laatste woordje Ja. in mijn hoofd zat ik heb er geen zin in maar dat kan je niet goed zien van mijn gezicht. Het meisje had meer talend en ervaring maar ze wilde geen moeder spelen. Dus was ze mijn dochter dat kon ook.
6:17 / 6 stemmen / 4 reacties / 601 keer bekeken
Pas als je alles hebt kom je er later achter dat je nog veel meer kan verliezen..
1 reactie / 889 keer bekeken
Waarin Nadia en Wim elkaar ontmoeten op het verjaardagsfeest van Remco en ze hun eigen feest (van herkenning) vieren op de gang.
4 reacties / 633 keer bekeken
.
0 stemmen / 0 reacties / 711 keer bekeken
Op het moment je verkeerde keuzes maakt denk je bij jezelf dat komt wel weer goed, het loopt wel los, Wat als de daarop volgende stappen alleen maar ellendiger verlopen! wat als er geen weg meer terug is?
0 reacties / 879 keer bekeken
af en toe ff uit de band springen altijd leuk!!!
1 stem / 1 reactie / 741 keer bekeken