Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 

717 keer bekeken

 
 

Reacties (3)

 
Laden


 

Meer inzendingen

Nadja, zwanger van Remco, is ermee akkoord gegaan om het kind af te staan na de geboorte. Ineke (43), zelf te oud om zwanger te raken, verheugt zich op het aanstaande moederschap en is vastberaden om de situatie positief om te buigen...
6 reacties / 645 keer bekeken
Remco's feestje eindigt abrupt als Wim's gespeel met vuur het brandalarm in werking stelt. De verhoudingen tussen de karakters worden verder op scherp gesteld, maar er blijft genoeg te raden over voor de volgende 3 minuten.
2 reacties / 677 keer bekeken
VERSIE 2
0 reacties / 791 keer bekeken
Deze scène speelt zich helemaal af op de WC. Wim en Nadja beleven (letterlijk) een beklemmend weerzien, maar de sfeer is dat allerminst! [Mu, mijn andere suggestie voor DEEL 2, wordt te vaag bevonden. Vandaar even iets heel anders]
7 reacties / 838 keer bekeken
Een poster en titel ineen ....
4 reacties / 629 keer bekeken
NAARGELANG een vraag een SONGTEKST te schrijven heb ik in gedachten een melodie EN DE TEKST . DIEGENE die hierom vroeg schijnt van horen zeggen met alle muziek te zijn gestopt voor dit E.E. gebeuren. Deze TEKST EN SONG STAAN NU OOK IN MIJN PORTFOLIO.
1 reactie / 663 keer bekeken
1 stem / 2 reacties / 702 keer bekeken
Gezellig op het podium met een drankje op een feestje
1 stem / 0 reacties / 657 keer bekeken
INEKE KRIJGT EEN ZEER AANTREKKELIJK AABOD OM DE TOEKOMST NAAR HAAR HAND TE ZETTEN.
0 reacties / 732 keer bekeken
Ik wilde eerst de hele familie in deel 8 naar de zielenknijper sturen, maar daar wordt een mens niet zelden alleen maar beroerder van...dus ontstond bij mij vanzelf DIT idee: je zou dus kunnen zeggen:...het was de schuld van de psychiater!
21 reacties / 968 keer bekeken
Zie deel 1 en deel 2
1 stem / 1 reactie / 797 keer bekeken
We hebben vast allemaal wel ideeën over Nadja's reden om te vertrekken. Lees en je komt erachter wat haar echte motief is.
0 reacties / 734 keer bekeken
Als Lieke de woonkamer binnenkomt valt haar oog op Nadja. De beschuldiging die volgt valt verkeerd bij Remco en Nadja verlaat huilend het feest. Dat had ze misschien beter niet kunnen doen... Poging 3 om het script goed te uploaden!
1 reactie / 694 keer bekeken
7 stemmen / 5 reacties / 1924 keer bekeken
Deze foto werd gemaakt in kader van de radio docuraite serie robmuntzavonturieren.nl op de foto staan o.a mijzelf Rob Muntz, Kim Holland en Angel http://www.robmuntzavonturier.nl
0 stemmen / 4 reacties / 1008 keer bekeken
Wim en Nadja verwerken hun nederlaag. Fred moet nog even wennen aan zijn nieuwe Chinese collega's. Ineke drinkt met de kinderen een glaasje bubbels, en Remco krijgt een verlaat verjaardagscadeau...
11 reacties / 844 keer bekeken
Grote bruine ogen om in te verdrinken!Lange bruine lokken!Een mooie mond,die wachten op haar prins!Een serene schoonheid,bijna als de godin van de liefde aphrodite!
6 stemmen / 1 reactie / 883 keer bekeken
verschillende gezichten
1 stem / 1 reactie / 615 keer bekeken
dit ben ik weer als lookalike, in de niagara jurk
1 stem / 0 reacties / 635 keer bekeken