Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 

Stella in Theater DNO-Amsterdam

694 keer bekeken

Stella in “Der Fliegende Holländer” (Richard Wagner)een productie van regisseur Martin Kusej; een vertaling van het stuk “De Vliegende Hollander” van Richard Wagner.De Nederlanse Opera in Amsterdam

 
 

Reacties (4)

 
Laden


 

Meer inzendingen

Christiaan Dekker stort zich op de muziek gebaseerd op de eindmontage van Maarten van Vliet...
1 stem / 2 reacties / 713 keer bekeken
Nellen Edens in Sweet Sixty als Nadja
2 stemmen / 2 reacties / 569 keer bekeken
Lieke neemt Merel mee naar Tobias' slaapkamer. Remco ziet Nadja en is blij verrast. Tobias ziet Nadja en is geschokt. Fred raakt een beetje in paniek. Ben benieuwd of een andere schrijver hierop voort wil borduren!
7 reacties / 663 keer bekeken
Wij deden weer ons best!! Thanks Elaine McKeown for the beautiful melody + Lyrics! Thanks Jan Wouters for playing the bugle for us and thanks Arno (Studio A Recordings) for providing the excellent tracks of Elaine and Jan!!!
10:00 / 56 reacties / 10588 keer bekeken
Alle lijnen kloppen weer; Japan, Dubai, de brief en zelfs Chinezen worden of verklaard of weggeblazen (weggesnoven?) Remco consumeert zijn prille liefde, die deze x Merel heet, Wim verleidt Fred en niet Boris en Ineke en Nadja weten het even niet!
10 reacties / 682 keer bekeken
Ichneumonidae Ichneumonidae zijn een grote familie van insecten die behoren tot de orde van de vliesvleugeligen (Hymenoptera). Sluipwespen zijn een vrij bekende groep omdat ze parasitoïden zijn van andere insecten.
3 reacties / 811 keer bekeken
Dit is het vervolg op de eerste 3 minuten van Kim van Kooten. Het verhaal vormt hier meer de personages en achtergronden. Het verhaal wordt verder in 3 lijnen gesplitst maar kan wel weer geheel samen gevormt worden. Veel plezier ermee!
2 reacties / 686 keer bekeken
Boos is mijn favoriete emotie om te spelen. Vooral omdat ik mij dan goed kan uitleven, omdat ik normaal heel erg rustig ben.
0 stemmen / 2 reacties / 612 keer bekeken
..
2 reacties / 526 keer bekeken
Remco is een goedzak... maar het is ook een slappe zak. Ik stel me voor een soort Streetfighter voor, waarbij Remco allerlei boze minnaressen, familieleden en Chinezen moet afvechten. Zij vechten en hij moet verdedigen met agenda's, scooters en breezers...
3 reacties / 1032 keer bekeken
zie de beschrijving van mijn verhaallijn
0 reacties / 597 keer bekeken
Dit is mijn eerste zombie foto die ik bewerkt heb , (links het origineel REchts de zombie)
2 stemmen / 3 reacties / 602 keer bekeken
Overzicht van de verschillende voorstellingen waarin ik heb gespeeld.
1 stem / 2 reacties / 591 keer bekeken
De focus ligt op Nadja. Wie is de vader van haar baby? Leeft het kind nog? Waar komt dat bloed vandaan? Als team kozen wij dit keer voor een andere invalshoek. Laat ons weten wat je vindt, maar stem vooral op ons!
3:58 / 17 reacties / 1478 keer bekeken
Fotografe Heike Suhre, model Edmond Steens
1 stem / 0 reacties / 664 keer bekeken
Jeu Hanssen
1 reactie / 509 keer bekeken
Ben nu klaar voor het grote werk...
2 stemmen / 1 reactie / 579 keer bekeken
1 stem / 0 reacties / 580 keer bekeken
Dit ben ik, alweer. Deze foto heb ik zelf gemaakt en zelf bewerkt. Want fotograferen vind ik ook super leuk!
0 stemmen / 0 reacties / 588 keer bekeken
Waarin we zien dat Remco, CEO van EVERGENE (“For Life”), 7 maanden eerder een gouden deal deed in Japan. Terwijl Nadja ook in Tokio was. De agenda blijkt een dagboek en Wim spant met Fred samen tegen Remco. Bij Tobias slaan de stoppen door. En Lieke ?
4 reacties / 651 keer bekeken