Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 

Mirjam van Nimwegen

844 keer bekeken

Visagiemodel tv make-up1

 
 

Reacties (0)

 
Laden


 

Meer inzendingen

De vrolijkste versie van deel 8! Zo is het leven gezongen door Mick Harren en met de Barbies. Als dit lied gecomponeerd door TTM niet dé zomerhit van 2012 gaat worden .....
3:23 / 36 reacties / 892 keer bekeken
Foto door Susanne Maathuis
1 stem / 1 reactie / 588 keer bekeken
Remco is blij met de chinese samenwerking/oplossing. Wat doet Wim ?Nadja neemt de benen? Is Ineke de reddende engel? En was Remco inderdaad zo naief ? En Tobias ? hoe zit het met hem?
2 reacties / 638 keer bekeken
De 1e scène van Deel 1 , met de family aan het ontbijt.
4 stemmen / 0 reacties / 633 keer bekeken
1 stem / 1 reactie / 1369 keer bekeken
schetsontwerp poster
0 reacties / 468 keer bekeken
MoonDogWoman is een van mijn performance personages die je kunt optrommelen wanneer je iets op een Oerspronkelijke (manier wilt vieren: verjaardag:;magische verbintenis (huwelijk)ceremonie of een beestachtig personeelsfeest. (Zie uitzending gemist Man bijt hond: vrouw in wolfskleren).
2 stemmen / 6 reacties / 825 keer bekeken
Ik ben na Tatjana weer single,dus stem op het meest bekeken filmpje van nightworks en cream.
3 stemmen / 3 reacties / 790 keer bekeken
De kijkers, die tot nu toe alleen wat hints over mogelijke zakelijke beslommeringen in Dubai en mogelijke conflictsituaties in de persoonlijke sfeer te zien kregen, krijgen nu explicitiet de (dreigende) conflicten te zien.
3 reacties / 892 keer bekeken
Fotoshoot India
7 stemmen / 4 reacties / 1187 keer bekeken
Ichneumonidae Ichneumonidae zijn een grote familie van insecten die behoren tot de orde van de vliesvleugeligen (Hymenoptera). Sluipwespen zijn een vrij bekende groep omdat ze parasitoïden zijn van andere insecten.
3 reacties / 878 keer bekeken
Dit ben ik in de rol van Mieke. Afgelopen zondag hebben wij deel 3 opgenomen. Na de montage wordt hij geupload en kan er gestemd worden!!!
3 stemmen / 1 reactie / 1017 keer bekeken
PROOST! WIE WIL?
12 reacties / 903 keer bekeken
Klaar voor de elffantasyfair
3 stemmen / 3 reacties / 637 keer bekeken
Deze scène speelt zich helemaal af op de WC. Wim en Nadja beleven (letterlijk) een beklemmend weerzien, maar de sfeer is dat allerminst! [Mu, mijn andere suggestie voor DEEL 2, wordt te vaag bevonden. Vandaar even iets heel anders]
7 reacties / 818 keer bekeken
ik kwam auditie doen voor de rol van ineke maar op laatste moment heb ik auditie gedaan voor rol van remco... omdat er gebrek aan mannen was....
2:41 / 4 stemmen / 8 reacties / 601 keer bekeken
XX
1 stem / 1 reactie / 628 keer bekeken
Een animatieversie van deel 5, doch ZONDER dialogen (vervangen door ondertitels wegens geen stem-acteurs) en geen muziek in het 'officiele gedeelte'. Er zijn wel geluidseffecten toegevoegd. Geen lip-sync evenwel, maar dat ligt aan de software.
12:58 / 30 reacties / 559 keer bekeken
Foto voor een voorstelling in de maak. Is het uiteindelijk niet geworden.
1 stem / 1 reactie / 626 keer bekeken
Waarin Remco en Merel onbedoeld de hoofdrol spelen in een fotoreportage van Tobias, Ineke troost zoekt bij een ander en Tobias en Lieke elkaar geheimen toevertrouwen.
16 reacties / 1072 keer bekeken