Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 

Mirjam van Nimwegen

795 keer bekeken

Visagiemodel tv make-up1

 
 

Reacties (0)

 
Laden


 

Meer inzendingen

Het feest bij de familie Albrecht is in volle gang. Niemand heeft in de gaten dat Remco zich van het feest heeft ontrokken. Lieke en Merel doen een gruwelijke ontdekking.
2 reacties / 667 keer bekeken
Optreden op Terschelling,
1 stem / 2 reacties / 583 keer bekeken
Idee hoe het totale script zich kan ontvouwen. Ineke heeft een masterplan...
0 reacties / 774 keer bekeken
een door mij gemaakte en bewerkte foto
3 stemmen / 2 reacties / 632 keer bekeken
indrukwekkend
3 stemmen / 7 reacties / 756 keer bekeken
Rico heeft een foto gemaakt terwijlMax zijn camera scherp stelt voor de close-up, voor de overgang naar de flashback op kantoor!!!
3 stemmen / 1 reactie / 608 keer bekeken
actrices
1 stem / 3 reacties / 744 keer bekeken
Jew on the Run for the Nazi
1 stem / 0 reacties / 724 keer bekeken
Foto met webcam
3 stemmen / 4 reacties / 897 keer bekeken
Jij bent de producent van de film. Jij regelt de sets, bestuurt de crew en de figuranten. Zolang ze happy zijn doen ze alles voor je, zijn ze ontevreden, dan kunnen ze de boel flink op stelten zetten!
0 reacties / 800 keer bekeken
Deze scene volgt direct op het vijfde script en vindt plaats vóór mijn zesde script; De Lichtekooi.
5 reacties / 954 keer bekeken
Iedereen die via deze website meegeholpen heeft aan de film wordt genoemd op de poster. Zo wordt het unieke van de film benadrukt zonder dat het 'film-gevoel' verloren gaat. Concept/uitwerking Bart van Wezel(bamahe) / Compass Communicatie / Yellow Pirates
4 reacties / 491 keer bekeken
De rookmelders gaan af (door het verbranden van de envelop) en hierdoor komt er ook water van het plafond. Wim en Fred worden met elkaar geconfronteerd. Bijna iedereen loopt gerirriteerd (nat) naar buiten. Hier ontmoet Remco Nadja. Lieke en Merel zijn boven en hebben een ruzietje. Ineke probeert het feestje gezellig te houden.....
7 reacties / 717 keer bekeken
Remco’s 60e verjaardag wordt groots gevierd en iedereen van de familie is er. Maar dan verschijnt Nadja, Remco’s vrijgevochten en sensuele nichtje, dat er wel pap van lust en van wie iedereen dacht dat ze veilig in Japan zat opgeborgen.
6 reacties / 1047 keer bekeken
Deel 3 verfilmd door TeamWork Pictures met minimale middelen. Opnames in een dag en montage en muziek ook. Dit is het resultaat van een team dat elkaar niet kende en met passie te werk ging en gaat!
4:19 / 34 reacties / 1458 keer bekeken
foto gemaakt door fotomaskagrafia
1 stem / 4 reacties / 719 keer bekeken
Dit is mijn auditie van 22 oktober in Utrecht samen met Jeltje. Ik speel hierin de rol van Remco, Jeltje de rol van Ineke.
3:46 / 9 stemmen / 9 reacties / 771 keer bekeken
Waarin Remco Merel in vertrouwen neemt, Lieke Merel in vertrouwen neemt, of toch niet? En Fred de weg van de eerlijkheid verkiest boven een pad zoals Wim het bewandelt.
7 reacties / 737 keer bekeken
Ik zoek het hoger op!!!
4 stemmen / 1 reactie / 671 keer bekeken
Dit heb ik geschreven over/voor een vriendin van mij die mij in het verleden heeft laten zitten maar die ik toch niet geheel uit mijn leven kwijt wil
1 reactie / 671 keer bekeken