Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 

Dat is toch niet Normaal

686 keer bekeken

Ik had de Corvette toch binnen de lijnen van de 2 invalideparkeerplaatsen geparkeerd, maar veel toeschouwers vonden het "toch niet normaal"

 
 

Reacties (2)

 
Laden


 

Meer inzendingen

Ik heb gefocusd op Remco, zonder te proberen al alle vragen uit deel 1 te beantwoorden. Het resultaat roept veel vragen op naar de verhouding van Remco tot de aanwezige vrouwen, met de basis voor een spannend familiedrama. Reacties zijn welkom!
4 reacties / 677 keer bekeken
2011
4 stemmen / 5 reacties / 785 keer bekeken
Vrouwlief probeert huwelijk te redden en regelt een "gezellige" verjaardagsparty voor man. Zelf kan hij het eigenlijk niet meer opbrengen, maar Ineke doet er alles aan om er toch nog wat van te maken.........
4:14 / 8 stemmen / 9 reacties / 774 keer bekeken
MoonDogWoman is een van mijn performance personages die je kunt optrommelen wanneer je iets op een Oerspronkelijke (manier wilt vieren: verjaardag:;magische verbintenis (huwelijk)ceremonie of een beestachtig personeelsfeest. (Zie uitzending gemist Man bijt hond: vrouw in wolfskleren).
2 stemmen / 6 reacties / 849 keer bekeken
PinkStar Pictures bekijkt het project door een roze bril en is met een verse crew van heholebi's gestart met deel 4. Mochten jullie net zoveel plezier beleven bij het bekijken als wij bij het maken, zijn we zeer tevreden. Met je stem zijn we nog blijer.
7:59 / 65 reacties / 2019 keer bekeken
Auditie Eline van der Velden
5:09 / 17 stemmen / 16 reacties / 908 keer bekeken
Remco wordt met de neus op de feiten gedrukt.. Lieke doet een ontdekking. Hoe redt Nadja zich hieruit?
1 reactie / 978 keer bekeken
@figuratie
2 stemmen / 2 reacties / 741 keer bekeken
Ik ben actrice, alleen nog niet professioneel. Dit wil ik wel heel graag worden. Omdat ik het super leuk vind om te acteren, en om de mensen die mij hebben gepest en die niet in mij geloven met de mond vol tanden te laten staan!
0 stemmen / 0 reacties / 874 keer bekeken
Dit is een kort stukje van de eerste bladzijde van een boek waar mee bezig ben te schrijven
0 reacties / 670 keer bekeken
I hoop so....
0 stemmen / 0 reacties / 629 keer bekeken
Fragmenten uit Caged (Speelfilm), Two Hearts One Pulse (short), Liltih (Speelfilm), De Lift (Short), Teleac programma Helder afl. over Huiselijk Geweld (TV Programma)
3:49 / 3 stemmen / 1 reactie / 2484 keer bekeken
Supporting Actor
2 stemmen / 1 reactie / 605 keer bekeken
Scrpt3: Welke plannen zijn er bedacht en met wie? Staat Ineke eigenlijk nog wel echt achter Remco? Wat doet coke met mooie jonge meiden? Is het nieuwe plan van Wim ontstaan uit wanhoop of is hij echt zo zeker van zijn zaak? En wat voert Nadja uit?
15 reacties / 977 keer bekeken
Onderdeel storyboards scene 1, deel 1 van TEE. Misschien een leuk idee voor alle filmcrews: wissel wat achter de schermen materiaal uit op de site in de vorm van plaatjes of filmpjes, ben erg benieuwd naar de verschillende werkwijzen!
1 stem / 3 reacties / 824 keer bekeken
Shoot
1 stem / 0 reacties / 635 keer bekeken
Merel stelt voor dat Tobias zijn camera moet richten op Nadja.Remco stelt een plan aan Wim en Fred voor. Is dat een oplossing?Ineke wordt door Mieke op de hoogte gesteld van iets. Staat Ineke wel op 1 lijn met Remco?Merel kamt met verslavingsverschijnselen
5 reacties / 742 keer bekeken
Van A naar B
3 stemmen / 1 reactie / 1278 keer bekeken
Kijk, dit is een arm…
2 stemmen / 1 reactie / 978 keer bekeken
Ruben met zijn tante (en dat ben ik)
1 stem / 2 reacties / 606 keer bekeken