Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 
GelijkeStrijd

 

Filmposter variatie

276 keer bekeken

Variatie filmposter ontwerp

 
 

Reacties (0)

 
Laden


 

Meer inzendingen

Zapp Delict en Dr Deen
1 stem / 1 reactie / 1139 keer bekeken
Deel 7 van team 2MenCrew. De naam zegt het al, een ploeg van twee mensen, Anton Oosthoek en Edmond Steens. Het script is bewerkt door Anton Oosthoek en de TV-Dokter. Voor mij mijn eerste postproductie-ervaringen. Wat kan een pc vaak vastlopen, zeg. Enjoy.
9:56 / 14 reacties / 451 keer bekeken
Ga de uitdaging aan en maak net als Paul Verhoeven een speelfilm. Blijf binnen budget en planning en houd je acteurs van de drank en drugs. Oscars, here you come!
12 reacties / 841 keer bekeken
Ik vond het een hele beleving. Ik werd netjes ontvangen voelde mij helemaal op mijn gemak. Het was jammer dat het kort was. Onderweg naar huis dacht ik er aan terug en verlangde ik naar meer en heb het gevoel dat ik het ook meer kan. Ik duim op een vervolg...!!!
2:23 / 10 stemmen / 10 reacties / 1157 keer bekeken
Foto's van mijn vorige week overleden moeder.
3 reacties / 669 keer bekeken
Dit ben ik!
9 stemmen / 3 reacties / 953 keer bekeken
Geen omschrijving meer kunnen klaren. Het zijn uiteindelijk dialogen geworden voor DEEL 4. Het is dat Gijs geen kameel in zijn aktentas heeft anders had Fred hem graag bereden.
12 reacties / 722 keer bekeken
Gewoon lekker mijzelf
1 stem / 1 reactie / 695 keer bekeken
Geen
1 reactie / 916 keer bekeken
www.entxp.notlong.com
2 stemmen / 1 reactie / 891 keer bekeken
wordt nog uitgezonden
1 stem / 2 reacties / 934 keer bekeken
Waarin de ogenschijnlijk normale familie Albrecht verweven blijkt in een web van intriges die ze zelf nog maar amper kennen...
2 reacties / 662 keer bekeken
Dit was tijdens de uitvoering van het theaterstuk, Feel Good. Het idee erachter was om een voorstelling te maken waar we als spelers proberen zo langmogelijk zonder conflict te werken. Uiteindelijk kom je dus toch tot een conflict want dat kan haast niet anders. Door verschillende (door acteurs zelf geschreven) monologen over passie te gebruiken in combinatie met teksten van de regiseur zelf. Is er een heel mooi stuk ontstaan over passie's, de droom, en het wat als je het behaald. Door John Heilligers geregiseerd. Video materiaal volgt;)
1 stem / 10 reacties / 742 keer bekeken
Wie zegt dit?
0 reacties / 623 keer bekeken
Paul zei dat we meer naar het einde toe moesten denken als schrijvers. Dat doe ik dan ook bij deze...meer nog, ik schrijf in één keer al een einde van ons verhaal. Voor deel 6 veel te vroeg natuurlijk maar beter te vroeg dan te laat :-)
7 reacties / 853 keer bekeken
Heb m'n videocamera met het statief gebruikt als snorrycam... vind het effect wel mooi. Ga ik zeker gebruiken in één van mijn films. Veel plezier bij het bekijken!
3:42 / 16 stemmen / 7 reacties / 566 keer bekeken
Opname van zelfgeschreven song tijdens een optreden op het Karton Festival te Hoogezand-Sappemeer
2:12 / 1 stem / 24 reacties / 517 keer bekeken
Nadja is een overwachte verschijning op het feestje voor Remco's verjaardag. Niet iedereen lijkt daar gelukkig mee. Heeft Nadja een geheime agenda?
4 reacties / 665 keer bekeken
Tijdens korte wandelingen doe ik ook aan fotografie, zoals dit.
2 stemmen / 4 reacties / 684 keer bekeken
Remco krijgt voor zijn verjaardag een agenda met daarin een onheilsboodschap voor zijn verjaardag volgend jaar.
1 reactie / 654 keer bekeken