Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 
GelijkeStrijd

 

Filmposter variatie

277 keer bekeken

Variatie filmposter ontwerp

 
 

Reacties (0)

 
Laden


 

Meer inzendingen

Toch?
3 stemmen / 2 reacties / 454 keer bekeken
vallen of opstaan
6 reacties / 862 keer bekeken
Monoloog met verbindende dans/bewegings elementen. Samenspel met Martijn Crins in een regie van Marie-Therese Verbruggen Limburgs aanstormend theaterprofessionals zijn te bewonderen in ‘Mors’, een multidisciplinaire theatervoorstelling over de maakbaarheid van het bestaan. Concept en regie zijn van Marie-Thérèse Verbruggen uit Wessem, die dit jaar als jonge maker is uitverkoren om onder de vleugels van het professionele gezelschap De Wetten van Kepler in Den Bosch te werken. Het gezelschap vindt het van groot belang om de instroom van jong talent structureel te bevorderen. Daarom is De Tweede Wet opgericht. Marie-Thérèse studeert met Mors af aan de Fontys Academie voor Drama in Tilburg. Het Limburg Festival heeft de eer als eerste in Limburg haar werk te vertonen. Marie-Thérèse heeft ander jong -en Limburgs- talent om zich heen verzameld. Martijn Crins uit Leveroy, ook student aan de Academie voor Drama, en Willem van Dinteren (Brabander in Amsterdam) tekenen voor het spel. De tekst is van Anne
1 stem / 0 reacties / 756 keer bekeken
Geinspireerd door de geneeskundestudie van Merel onthult de TV dokter hier de filmposter voor 'Calor Dolor Rubor'. Inderdaad, Hitte, Pijn en Rood. Veroorzaakt door de zwelling in de broek van Remco. Oftewel, in het Chinees: een overspelige man.
1 stem / 6 reacties / 674 keer bekeken
FOTOSHOOT IT IS ALL ABOUT THEY EYES
0 stemmen / 0 reacties / 677 keer bekeken
Na een flinke beklimming, even bijkomen.
0 stemmen / 0 reacties / 629 keer bekeken
Wachten in spanning af
1 stem / 1 reactie / 588 keer bekeken
U als gamespeler krijgt de gelegenheid veel ervaring op te doen om zoveel mogelijk punten te scoren door korte films te maken met allerlei karikaturen materialen vervoersmiddelen ook vastgoed enz.
0 reacties / 1868 keer bekeken
In deze tweede versie van Ineke's onthulling blijkt ze nog een groter mastermind te zijn dan in de eerste versie.
0 reacties / 667 keer bekeken
Dit leek me een logisch vervolg van deel 1. Het verhaal had gewoon meer robots en death traps nodig.
3 reacties / 657 keer bekeken
Een repetitie foto van 'Het Feest van het Grote Geld.' Een junior productie van Toneelgroep Amsterdam waar ik twee jaar gelden in speelde.
1 stem / 0 reacties / 718 keer bekeken
Ik in de begin jaren van de film...
2 stemmen / 1 reactie / 622 keer bekeken
Tobias' geheime liefde voor Merel ontvouwt zich. Merel en Lieke sluiten een pact: Merel versiert Remco met als doel: een echtscheiding van Lieke's ouders zodat Lieke weg kan bij haar moeder. Remco bewaart een verstopte geheime ansichtkaart uit Japan.
2 reacties / 773 keer bekeken
Lieke gaat met Remco praten over de zwangerschap van nadja. Lieke vind dat Remco de waarheid moet zeggen.
3 reacties / 477 keer bekeken
In het zonnetje.
2 stemmen / 1 reactie / 586 keer bekeken
Samen met mede acteurs in de dop aan het kletsen en wachten op het interview die we gaan krijgen voor de camera... spannend!
4 stemmen / 0 reacties / 607 keer bekeken
Terwijl Remco totaal geen zin heeft in zijn zestigste verjaardag, komt Nadja op bezoek om zonder woorden te vertellen dat ze een kind draagt van Remco, hebben Fred en Wim een geheimzinnige envelop, probeert Lieke met behulp van allerlei middelen aan haar familie te ontsnappen, wil Tobias zoveel mogelijk aandacht van Merel en probeert Ineke alles gezellig te houden.
0 reacties / 572 keer bekeken
Casting filmpje voor Hans Kemna.
1:24 / 7 stemmen / 8 reacties / 520 keer bekeken
dit is het vervolg van film deel 1
1 reactie / 623 keer bekeken
No bad hair day...
1 stem / 6 reacties / 1067 keer bekeken