Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 
Een moment...

Partl 5 "Mission Impossible" with Henny Renes

1:02 min / 629 keer bekeken

Remco kan niet langer wachten op het volgende deel, deel vijf, en vertrekt stante pede naar Dubai om zijn zaak en zijn huwelijk te redden.

 
 

Reacties (31)

 
Laden


 

Meer inzendingen

Leegte gaat over Simon (Teun Jonas) die op een dag wakker wordt en merkt dat zijn vriendin verdwenen is. Zijn TV, radio en telefoon werken niet meer. Zijn koelkast is leeg en hij komt er achter dat iedereen verdwenen is totdat hij een vreemde man (Bastiaan Rook) tegen komt in een maisveld....
11:25 / 9 stemmen / 5 reacties / 644 keer bekeken
De kijkers, die tot nu toe alleen wat hints over mogelijke zakelijke beslommeringen in Dubai en mogelijke conflictsituaties in de persoonlijke sfeer te zien kregen, krijgen nu explicitiet de (dreigende) conflicten te zien.
3 reacties / 837 keer bekeken
Jefrey Carla en Eric -
7 stemmen / 5 reacties / 668 keer bekeken
De handeling verplaatst zich naar de slaapkamer van Lieke, waar Merel zich verbaast over de aanwezigheid van een Bechstein A228 concertvleugel. Zij speelt Gnossienne nr.1 van Erik Satie, maar Lieke verbetert haar en zijn we getuige van gevoelens van genegenheid tussen het tweetal. Fred verschijnt op de slaapkamer en hij blijkt de vroegere pianoleraar van de twee jongedames te zijn. Aan de keukentafel komt het vervolgens tot een woede uitbarsting van Remco.
11 reacties / 768 keer bekeken
Dit is een foto die ik op een regenachtige zondagmiddag heb gemaakt, puur uit verveling. Sindsdien heb ik vaak te horen gekregen dat het een mooie foto is, dus deel ik 'm graag met jullie!
9 stemmen / 5 reacties / 727 keer bekeken
Een beetje simpel maar toch met een zeer spannend einde en uiteindelijk krijgt ieder zijn/haar portie geluk
3 reacties / 722 keer bekeken
Zapp Delict en Dr Deen
1 stem / 1 reactie / 1139 keer bekeken
Ineke doet een verrassende mededeling, waardoor blijkt dat Remco minder chantabel is dan Wim en Nadja vermoeden. Gaat Ineke in de tegenaanval?
4 reacties / 929 keer bekeken
Feest!
9 reacties / 944 keer bekeken
Zelf merk ik dat het ontzettend inspannend is om scripts te lezen: er is zoveel creativiteit en er zijn er zoveel! Vandaar deze toelichting. Veel leesplezier!
1 reactie / 645 keer bekeken