Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 
TomHoltzhuizer

 
Een moment...

CreativMedia Deel 1

3:48 min / 8742 keer bekeken

Crew: Tom Holtzhuizer, Joris van Blerck, Miguel Telheiro Correia, Sam Vis en Robin Guelen. Cast: Eric van der Velden, Yvonne van Uden, Floris Schalij, Chrissy Holtzhuizer ,Charlotte Quanjel, Femke Kamminga, Gert van de Meent en Koen Andringa.

 
 

Reacties (106)

 
Laden


 

Cast & Crew

Meer inzendingen

Het verjaardagsfeest is in volle gang. Wat is er toch allemaal met Ineke aan de hand? En wie is toch die Nadja die door iedereen vreemd wordt aangekeken. Gaat het wel goed met Lieke? En waarom kan het Tobias niets schelen wat er tussen zijn ouders is?
3 reacties / 1572 keer bekeken
door Moeder Anne casting
3 stemmen / 1 reactie / 675 keer bekeken
Deze auditie als Remco vond ik niet slecht gaan. Mijn tegenspeelster was erg zenuwachtig in het begin,maar werd gaandeweg steeds rustiger en speelde steeds beter. Een leuke dag.
6:01 / 9 stemmen / 6 reacties / 476 keer bekeken
Terwijl Remco totaal geen zin heeft in zijn zestigste verjaardag, komt Nadja op bezoek om zonder woorden te vertellen dat ze een kind draagt van Remco, hebben Fred en Wim een geheimzinnige envelop, probeert Lieke met behulp van allerlei middelen aan haar familie te ontsnappen, wil Tobias zoveel mogelijk aandacht van Merel en probeert Ineke alles gezellig te houden.
0 reacties / 609 keer bekeken
Na de Masterclass Scriptschrijven in Groningen even een aantal veranderingen. Niet veel aan de verhaallijn maar meer aan de opmaak van het script. Mocht er nog een heel ander verhaal bij me opkomen dan.....plaats ik die ook weer!
2 reacties / 673 keer bekeken
Buiten
0 stemmen / 0 reacties / 647 keer bekeken
Ingrid, de wat aan lager wal geraakte theaterdiva die krampachtig teert op haar roem uit het verleden (hoofdrol Anterotikon van karst Woudstra).
1 stem / 1 reactie / 792 keer bekeken
Ik hoop dat jullie het goed vinden! Feedback is altijd welkom ;)
7:59 / 8 reacties / 468 keer bekeken
Op de valreep nog een sublieme ingeving om niet alleen aan Paul's opdracht voor deel 5 te voldoen, maar ook Lieke het raadsel Nadja te laten oplossen zonder die vermaledijde tampon met naam en toenaam te hoeven noemen. Kortom: Dit is 'm.
3 reacties / 746 keer bekeken
Dingen worden duidelijker, maar wie werken er nu met dubbele agenda's. Wat heeft Ineke met Remco's zijn bedrijf te maken en hoe zal Remco reageren op het voorstel van Wim. Wat zullen Tobias Lieke en Merel nog meer ontdekken?
10 reacties / 931 keer bekeken