Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 
TomHoltzhuizer

 
Een moment...

CreativMedia Deel 1

3:48 min / 8767 keer bekeken

Crew: Tom Holtzhuizer, Joris van Blerck, Miguel Telheiro Correia, Sam Vis en Robin Guelen. Cast: Eric van der Velden, Yvonne van Uden, Floris Schalij, Chrissy Holtzhuizer ,Charlotte Quanjel, Femke Kamminga, Gert van de Meent en Koen Andringa.

 
 

Reacties (106)

 
Laden


 

Cast & Crew

Meer inzendingen

2 stemmen / 4 reacties / 951 keer bekeken
Helaas is dit beeld te klein voor mijn foto's want je ziet ze h alf JAMMMERRR!!! dit was ik in me jaren '70 auto in walibi BACK IN TIME BABY!
2 stemmen / 0 reacties / 861 keer bekeken
Wat heeft Nadja met Fred? Waarom zijn Lieke en Merel in de slaapkamer van Remco en Ineke? Waarom vlucht Fred de tuin in? Waarom is Wim zo opgelucht na het verbranden van de brief en ontdaan bij het zien van Nadja's buik? Van wie is het amulet..?
4 reacties / 1017 keer bekeken
Nadja en Wim zetten hun pionnen klaar om Remco klem te zetten. Merel, Lieke en Tobias staan op het punt de hoofden bij elkaar te steken. Ineke pikt een stukje info over Nadja op. De bibs van Tobias.
2 reacties / 752 keer bekeken
XX
1 stem / 0 reacties / 771 keer bekeken
Tobias hackt Merels computer en komt er zo achter dat Merel Remco's sperma moet verzamelen voor Wim. Zodat de "baby" van Nadja genetisch gezien van Remco is...Ineke ontpopt zich als een echte detective, maar wordt door een raramp in huis tegengehouden.
10 reacties / 1176 keer bekeken
Tijdens de 2e draaidag
2 stemmen / 1 reactie / 702 keer bekeken
Terwijl het feestje in volle gang is, gebeuren er rare dingen. Wat zijn Wim zijn bedoelingen? Wat is Fred op het spoor? Vele vragen, maar nog geen antwoorden.
5 reacties / 886 keer bekeken
Op de foto staan mijn dochters. de foto wordt vertoond in het begin van de video waarmee ik bezig ben.
1 stem / 1 reactie / 625 keer bekeken
ballad/smartlap
4:16 / 12 stemmen / 595 reacties / 2838 keer bekeken