Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 
TomHoltzhuizer

 
Een moment...

CreativMedia Deel 1

3:48 min / 8718 keer bekeken

Crew: Tom Holtzhuizer, Joris van Blerck, Miguel Telheiro Correia, Sam Vis en Robin Guelen. Cast: Eric van der Velden, Yvonne van Uden, Floris Schalij, Chrissy Holtzhuizer ,Charlotte Quanjel, Femke Kamminga, Gert van de Meent en Koen Andringa.

 
 

Reacties (106)

 
Laden


 

Cast & Crew

Meer inzendingen

Drie componisten hebben hun krachten gebundeld vanuit hun afzonderlijke deelname aan TEE en hebben voor deel 3 een kinky score gemaakt. Mede dankzij de inzet van saxofonist Franklin Schieman gaan we voor GOUD!
6:26 / 71 reacties / 26959 keer bekeken
Eline van der Velden
2 stemmen / 5 reacties / 804 keer bekeken
In dit vierde deel deelt Remco zijn zorgen met Ineke, komt Lieke iets dichterbij de waarheid over haar vader, Merel en Nadja, neemt Merel een gewaagde stap, en wordt zij geconfronteerd met de louche zaakjes van Wim en Nadja. Maar heeft zij dit wel door?
2 reacties / 664 keer bekeken
Castle of Love
2 stemmen / 2 reacties / 591 keer bekeken
Remco doet een poging om met Nadja te gaan praten..heeft hij nog invloed op haar?
1 reactie / 528 keer bekeken
1 stem / 1 reactie / 599 keer bekeken
casting
2 stemmen / 3 reacties / 887 keer bekeken
Na de masterclass met Paul ben ik de rest van de namiddag wat gaan rondslenteren door Amsterdam. Dit beeld en dit type van straat heeft me uiteindelijk geinspireerd om 'de achtervolgingsscene' te schrijven. Hier zie ik het gebeuren, maar met minder volk.
1 stem / 2 reacties / 775 keer bekeken
ATTENTIE! BELANGRIJK VOOR DE REDACTIE. In deel 2 van mijn script introduceer ik een NIEUWE naam SCARLETT. Deze nieuwe naam is GEEN nieuw karakter! Omschrijving: Na de opnames van deel 1, tijdens de lunch, doen Nadja en Remco een verbijsterende ontdekkking.
2 reacties / 689 keer bekeken
1 stem / 1 reactie / 602 keer bekeken