Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 
Evita Schwarz

 
Een moment...

Deel 5: met hele bijzondere acteurs.

10:13 min / 2552 keer bekeken

Merel is wel heel lekker bezig,Ik kon haar niet in bedwang houden. Merel ook te zien <http://vimeo.com/28169697 Tobias: W. Kerkhove. Camera: R. Frensdorf, Erik van Heijningen. Met dank aan HNKrasnapolsky + cafe Captein&Co en Luuk Degen.

 
 

Reacties (47)

 
Laden


 

Cast & Crew

Meer inzendingen

2 stemmen / 2 reacties / 574 keer bekeken
Waarin ieder zijn of haar piece of the cake wil veiligstellen, maar het de vraag blijft of er wel een cake is, of hun plan er naar toe wel zo meesterlijk is en of het niet gewoon een onderdeel zal blijken van een groter plan! Wie is de Masterplanner??
7 reacties / 752 keer bekeken
Jeannette Numan in 'Bakkie Doen' van Turbo Turbo film. 'Bakkie Doen' was een 48 hour filmproject-inzending en prijswinnaar (o.a. 'Beste Actrice', 'Beste film' (publieksprijs),'Beste regie' en runner-up 'Beste film' (vakjury) ) tijdens het Internationaal Film Festival van Breda, maart 2011, en genomineerd voor het Nederlands Online Film Festival, september 2011
1 stem / 1 reactie / 717 keer bekeken
Mijn afstudeervoorstelling heb ik samen met een klasgenoot van de Theater Academie op het Leids Cabaret Festival gespeeld, we kwamen tot de halve finale.
1 stem / 1 reactie / 559 keer bekeken
Fred denkt na over zijn eerste confrontatie met de familie Albrecht; Remco in het bijzonder. Hij heeft altijd wel zijn bedenkingen gehad wat betreft Remco. Nu kruisen hun paden weer, onder hele andere omstandigheden. Dit keer loopt iedereen gevaar!
5 reacties / 919 keer bekeken
Anouk Ouweneel als Lieke
4 stemmen / 2 reacties / 624 keer bekeken
In de film 'Harteloos' speel ik Kim Polivier. Kim raakt verstrikt in de wereld van illegale orgaanhandel door de man waarop zij verliefd wordt.
1 stem / 7 reacties / 629 keer bekeken
En nu maar hopen dat er een rolletje in het script wordt geschreven voor een kind!
3:52 / 8 stemmen / 9 reacties / 441 keer bekeken
Ook hier geen dialogen, doch een idee om een filmstructuur te gebruiken die een sluitend einde aan 'onze film' kan geven en we ons dus niet vastschrijven door als maar nieuwe plotlijnen te bedenken. Misschien inspirerend voor schrijvers ?
4 reacties / 712 keer bekeken
Verdere introductie van verhaallijn. Entree Nadja. Ze blijkt Fred te kennen. Ze delen iets. Zijn niet verrast elkaar te zien, Remco duidelijk en zichtbaar niet blij met haar komst. Intussen vermoedt Lieke dat haar vader een relatie heeft. Merel wijst dat idee af. Fred slaagt er in de wc-deur te forceren. Er ontstaat brand.
0 reacties / 685 keer bekeken