Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 
Evita Schwarz

 
Een moment...

Deel 5: met hele bijzondere acteurs.

10:13 min / 2554 keer bekeken

Merel is wel heel lekker bezig,Ik kon haar niet in bedwang houden. Merel ook te zien <http://vimeo.com/28169697 Tobias: W. Kerkhove. Camera: R. Frensdorf, Erik van Heijningen. Met dank aan HNKrasnapolsky + cafe Captein&Co en Luuk Degen.

 
 

Reacties (47)

 
Laden


 

Cast & Crew

Meer inzendingen

Kijk eens wie we daar hebben "Nadja".
3 stemmen / 0 reacties / 715 keer bekeken
Doet hij het of niet?
0 reacties / 727 keer bekeken
ander kapsel... mijn sexy look
3 stemmen / 3 reacties / 828 keer bekeken
Weer een geweldige ervaring. De 2e auditie waar ook Paul Verhoeve bij aanwezig was. Deze dag ben ik ook veelvuldig gefilmt en er is een intervieuw afgenomen. Mijn tegenspeelster is een collega van mij. En jullie mogen blijven stemmen op mij hoor.
4:19 / 8 stemmen / 5 reacties / 662 keer bekeken
Hier doe ik samen met Tamara auditie. Zelf vond ik het erg goed gaan. Zie hier het resultaat! Ik zou het leuk vinden als jullie hier wat achter zouden laten wat jullie er van vonden! En stem natuurlijk!
3:44 / 27 stemmen / 23 reacties / 784 keer bekeken
Remco is een goedzak... maar het is ook een slappe zak. Ik stel me voor een soort Streetfighter voor, waarbij Remco allerlei boze minnaressen, familieleden en Chinezen moet afvechten. Zij vechten en hij moet verdedigen met agenda's, scooters en breezers...
3 reacties / 1115 keer bekeken
Supporting Actor
2 stemmen / 1 reactie / 592 keer bekeken
Waarom trekt Lieke Merel mee naar boven? Zou Fred te weten komen wat Wim uitspookt op de wc? Wat voert Tobias in zijn schild? Lees verder en kom te weten hoe Remco's verjaardag afloopt....
2 reacties / 1067 keer bekeken
We hebben vast allemaal wel idee├źn over Nadja's reden om te vertrekken. Lees en je komt erachter wat haar echte motief is.
0 reacties / 721 keer bekeken
Fotoshoot met vriendinnen
7 stemmen / 2 reacties / 1074 keer bekeken