Resterende tijd voor Einde project
?dagen ?uur ?minuten
 
Evita Schwarz

 
Een moment...

Deel 6 door de poppen club.

7:47 min / 953 keer bekeken

Hoe Merels liefde voor Tobias bijna dodelijk wordt, hoe Ineke geniet van alles en Remco meer en meer door demonen vervolgd wordt... Na de aftiteling op het einde komt het spannendste deel: not for children!

 
 

Reacties (44)

 
Laden


 

Cast & Crew

Meer inzendingen

inzending avanti motion pictures GEKKENHUIS Regie Amjad Jahan Script door Entertainment Experience aangepast door Amjad Jahan CAST Chan Gayadien als Ramesh Ramsingh Tamara Bhagoe als Ineke Ramsingh Charlaine Mangon als Leena Ramsingh Robbert Doel
19:21 / 9 reacties / 3229 keer bekeken
Opvolger van de Euro
0 stemmen / 1 reactie / 660 keer bekeken
Wat weet Wim? En wie is Boris? In hun langverwachte deel 8 onthullen TV review en de TV dokter hoe het afloopt met Albrecht Construct en de familie zelf.
20 reacties / 1079 keer bekeken
fotoshoot bij Frank van de Garde
2 stemmen / 3 reacties / 592 keer bekeken
Mooi he !!?
0 stemmen / 2 reacties / 590 keer bekeken
Fred ziet geen andere uitweg dan Wim te vermoorden. Maar wat hij niet weet is dat Wim zijn geheimen ook met Remco heeft gedeeld...
5 reacties / 681 keer bekeken
Dit is mij vandaag werkelijk gebeurd. Ik gun deze bolle on-line service de voldoening niet om van hun fouten te leren. Helaas maak ik geen statement door deze in-aktiviteit, maar ik heb wel de voldoening mijn woede op jullie af te reageren. ZO DIE ZIT 1-0!
0 reacties / 715 keer bekeken
Remco krijgt een onaangenaam bezoek in zijn kantoor van zijn zakenpartner Wim en zijn ex-collega slash ex-neukertje Nadja. Ze spelen het keihard, maar Remco heeft een plan.
3 reacties / 790 keer bekeken
in huize Albrecht is het chaos
4 reacties / 1001 keer bekeken
Waar Bezit gaat over personages die liefhebben met een gevoel dat ze niet met anderen kunnen delen. Hun liefde is pijnlijk, onmogelijk, obsessief en vol wraak. Fred, Inekes ex, heeft een relatie met Wim. En Nadja blijkt gek op haar therapeute Ineke.
17 reacties / 752 keer bekeken